Meiltä saat myös laadukkaat ja tehokkaat ”tarkkuusritsat”, joilla pääset alkuun ampumaharrastuksessasi.

Valikoimissamme olevat mallit ovat todella tehokkaita ja niitä kutsutaan myös joissakin maissa metsästysritsoiksi. Suomessa niillä metsästys on ehdottomasti kielletty. Niinpä ritsoilla ammuttaessa on huomioitava huolellisuus sekä varovaisuus aivan, kuten millä tahansa aseella ammuttaessa.

Hankittaessa alaikäiselle ritsa suositellaan sen käyttöä ainoastaan aikuisten valvonnassa, myös suojalasien käyttö on suotavaa. Ritsoilla ei saa osoitella eikä ampua ihmisiä, eläimiä tai omaisuutta. On huomioitava myös ritsan kuulan pitkä lentomatka eli se voi lentää jopa yli 275 metriä.

Mallimme ovat:


Petron MagicPetron Magic on myös loistava valinta vaativallekin käyttäjälle. varusteina kumikahva, tähtäinjyvä, säädettävä haarukka, säädettävä rannetuki sekä kahvan sisäinen panoskammio annostelijalla varustettuna.


Barnett DiabloBarnett Diablo on myös hyvä valinta: varusteina kumikahva, säädettävä haarukka sekä säädettävä rannetuki. Erittäin suosittu malli ympäri maailman.


Barnet Black WidowBarnet Black Widow on hieman edullisempi mutta erittäin suosittu ja maineikas ritsa, varusteina rannetuki ja kumikahva.


Armex Black ShadowArmex Black Shadow on hyvä kompromissi hinnan ja laadun suhteen, varusteina rannetuki. Tehty kovaan käyttöön.